Almatõ hambakliiniku kõnede jälgimine

Hambaravi niši eripära on see, et klient ei saa kohe kliinikusse tulla. Tuleb valida aeg ja eelnevalt registreeruda, sest mugavaid “aknaid” ei pruugi alles jääda. Seetõttu võtavad potentsiaalsed kliendid Mirai hambakliinikuga ühendust mitme kanali kaudu: kui klient tuleb kuulutusest või võrgukaarditeenusest, kirjutab ta tavaliselt WhatsAppi või jätab veebirakenduse; kui muudest allikatest või soovituste põhjal, siis ta helistab. Viimast juhtub palju sagedamini ja kõned moodustavad 80% kõigist Mirai hambakliiniku kõnedest. Telefoni teel on klientidel kõige lihtsam valida oma külastuseks sobiv kuupäev, kuna kiirsõnumites võtab see kauem aega.

Töövõtja, digiagentuur RegisTeam

See ettevõte on turul tegutsenud 13 aastat ja selle 60 spetsialisti pakuvad veebipõhiseid reklaamiteenuseid, sealhulgas Facebook, SEO, YouTube’i reklaamid jne. RegisTeam teostab Mirai hambakliiniku kontekstipõhist reklaami, mistõttu on nende jaoks oluline, et tõhususkampaaniaid jälgitaks. võimalikult täpselt. Kuidas seadistada b2b meililoend Mirai hambakliiniku kõnede jälgimist Nagu eespool mainitud, jälgis ettevõte enne kõnede jälgimise ühendamist ainult telefoninumbril tehtud klikki. Kuidas see toimib: külastaja läheb reklaamilt saidile; näeb telefoninumbrit ja klõpsab sellel; pärast seda salvestatakse Google Analytics 4-s sündmus “Klõpsa telefoninumbril”; Süsteem salvestab reklaamiallika, kust helistaja klient tuli. Selle lähenemisviisi korral võrdub veebisaidil telefoninumbril klõpsamine helistamisega.

Kuid sellel on palju puudusi nii töövõtja

b2b meililoend

Kui ka ettevõtte jaoks. Esiteks pole teada, kas kõne ka päriselt toimus – külastaja võis ju ümber mõelda ja kõne katkestada. Teiseks jääb selgusetuks, kas kõne oli suunatud või oli helistajal vale number, sai reklaamist valesti aru vms. Kolmandaks võib see kahjustada Google’i nutikate kampaaniate koolitust. Kui telefonil klõpsamine ei too kaasa kõnet, saab algoritm vale signaali. See tähendab, et kampaania optimeerimine on vale. Kõnede jälgimise virtuaalsete ja füüsiliste numbrite vaade ühendamisega sai Mirai hambakliinik kõigist nendest probleemidest lahti. Kõnede jälgimine töötab nüüd järgmiselt: kliiniku veebisaidile on paigaldatud Ringostat kood, mis asendab hambakliiniku Mirai telefoninumbrit; kui saidile sisenevad erinevad külastajad, näitab kõnede jälgimine neile kõigile erinevaid telefoninumbreid; kasutaja helistab asendusnumbrile ja Ringostat seostab kõne kõneni viinud reklaamiallikatega; andmed nende kohta salvestatakse platvormi aruannetesse koos muu.

Omades teavet kõnede allikate kohta,

RegisTeam ja Mirai Hambakliinik teha järeldusi iga kampaania ja isegi konkreetsete märksõnade tõhususe kohta. Sellest lähtuvalt saab töövõtja ebaefektiivse reklaami keelata või optimeerida, et see paremini toimiks. Agentuur kasutab ka kampaaniaseadeid, mis toovad palju kõnesid uute tegevuste käivitamiseks. Kõnede andmeid Google Adsi bqb directory edastades saab kliinik reklaamimise efektiivsust tõsta. Tavaliselt õpib Google veebikonversioonide andmete põhjal. Süsteem analüüsib, kui palju konversioone tuleb teatud reklaamist ja muudab selle alusel kampaania seadeid. Ka kõneandmeid Google Adsi edastades saab RegisTeam algoritmi kiiremini ja täpsemalt treenida. Nüüd optimeeritakse reklaami automaatselt nii, et see tekitaks potentsiaalsetelt patsientidelt rohkem kõnesid.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *