Helisalvestised poola keeles kõnejärjekordade jaoks

Saame Poolast üha rohkem kasutajaid – saate seda hõlpsasti näha, lugedes jaotist Juhtumid . Seetõttu lisame teie isiklikule kontole regulaarselt poola keelde tõlkeid. Seekord tõlkisime kõnejärjekorda helisalvestised – see on funktsioon, mis võimaldab hoida klientidega ühendust ilma ärrituseta. Lisateavet selle kasuliku lahenduse kohta leiate artiklist “Kõnejärjekord – ärge jääge oma klientidest ilma ” Kuni klient ootab järjekorras, et mõni operaatoritest vabaneks, saab talle esitada helisalvestisi. Ja nüüd saate neid mängida poola keeles.

Selleks minge jaotisse Seaded – Virtuaalne PBX –

Kõnejärjekord ja valige keelevaliku plokis poola keel. Ringostati värskenduste kokkuvõte, kõnejärjekorra poola keele valik Pärast neid seadistusi spetsiaalne juht saab klient esitada poolakeelseid sõnumeid teemal: tema positsioon järjekorras; et tema kõne on järjekorras esimene; ligikaudne ooteaeg; täname ootamise eest ja palume oodata operaatori vastust. Pakkuge endale kvaliteetset ja usaldusväärset sidet Ringostati telefoniga Helistage ja võtke vastu kõnesid paari klõpsuga – vajate vaid internetiühendusega sülearvutit Kasutage kümneid valikuid, mis säästavad juhtide aega ja loovad klientidele vau-efekti Toetuge tehnilisele toele, mis vastab 4 minuti jooksul Uuri lähemalt Kujundage veebihaagi vahekaart ümber Eespool mainisime juba Webhooki, mehhanismi teistele süsteemidele Ringostati sündmustest teavitamiseks.

Juulis muutus täielikult jaotise kujundus

Spetsiaalne juht

Mis asub vahekaardil Integratsioonid – Webhook 2.0 . Palju asju on värskendatud, seega soovitame teil isiklikul kontol kõike oma silmaga hinnata. Siin on näiteks vaid mõned avakuva värskendused. väljade “Pealkiri” ja “Üksikasjad” jaoks kuvatakse lühike sisu, kui hõljutate kreye byen ki kapab konekte kursorit nende kohal; kui hõljutate kursorit välja “Kontakt” kohal, kuvatakse kõik väljal olevad kontaktid; väljal “Üksikasjad” on võimalik andmeid filtreerida, määrates operaatori ja väärtuse; kasutaja saab kopeerida infot täissisu aknast, valides teksti hiire vasaku nupuga jne.

Ettevõtetel on aga oluline mõista

Milline reklaam müüki toob. Seetõttu edastab Ringostat utm-sildid CRM-ile pärast iga kõnet. See tähendab andmeid kõne tekitanud reklaamiallika, kanali, kampaania ja märksõna kohta. Selleks peab ettevõttel olema lubatud kõnede jälgimine. Varem pidite utm-märgendite edastamiseks oma Ringostati isiklikul kontol mitu Webhooki käsitsi konfigureerima. See on mehhanism, mis “teavitab” teisi süsteeme meie platvormi sündmustest – see tähendab bqb directory kõnedest. Alates juulist toimub utm-märgendite ülekandmine automaatselt. Ühendage lihtsalt kõnede jälgimine , integreerimine ja saate kohe kõneallikate kohta andmeid otse CRM-is.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *