Kuidas Amazoni sidusprogramm töötab?

Nüüd, kui oleme uurinud, kuidas sidusreklaamija turundus töötab ja mis on Amazoni sidusprogramm, saame selle Spetsiaalne juht atraktiivse programmi üksikasjadesse süveneda kõigile, kes võivad olla huvitatud Amazoni sidusettevõtteks saades raha teenimisest.

#1 – valige reklaamitavad tooted

Pärast heakskiitmist saate sirvida Amazoni tohutut tootekataloogi ja valida üksused, mida soovite reklaamida. Peaaegu kõik füüsilised tooted, mida Amazon müüb otse, on sobilikud sidusettevõtte komisjonitasudele. Siiski on teatud piirangud sellistele toodetele nagu alkohol, kinkekaardid ja Amazoni seadmed.

Pärast reklaamitavate toodete valimist peate looma ainulaadsed sidusettevõtte lingid. Need võimaldavad Amazonil teie viiteid jälgida. Kui keegi klõpsab teie lingil ja sooritab ostu, saate sellelt müügilt vahendustasu.

Lingid luuakse teie Amazon Associatesi konto juhtpaneelil. Otsige lihtsalt toode, mida soovite linkida, ja klõpsake nuppu “Hangi link”. Lisada saab ka kohandatud teksti ja pilte.

#3 – reklaamige linke

Nüüd on aeg suunata liiklust oma sidusettevõtte linkidele! Siin tulevad mängu teie veebisait, ajaveeb, sotsiaalmeedia kontod ja muud turundusvarad.

Saate jagada oma veebisaidi linke tooteülevaadete, parimate loendite, võrdlusartiklite, õpetuste ja muu kaudu. Sotsiaalmeedias saate oma postitustes, lugudes ja profiilides linkida toodetele.

Peamine on pakkuda väärtuslikku sisu, mis annab lugejatele põhjuse teie linkidel klõpsata ja Amazonis (AMZN) oste sooritada .

#4 – teenige komisjonitasusid ja saage tasu

Kui keegi klõpsab teie sidusettevõtte lingil ja sooritab seejärel 24 tunni jooksul Amazonis sobiliku ostu, teenite vahendustasu. Komisjonitasud on tootekategooriate lõikes erinevad, kuid jäävad tavaliselt 4–10% vahele.

Amazon maksab vahendustasusid igakuiselt otsepanga sissemaksega või Amazoni kinkekaartidega. Minimaalne väljamakse lävi on 10 dollarit

 

Spetsiaalne juht

Lisaks otseostudele saavad sidusettevõtted teenida ka mõnel muul viisil. Näiteks kui klient lisab teie lingi kaudu kauba ostukorvi, kuid ei vii kohe kassasse, võite ostu sooritamisel siiski krediiti saada.

Kes saavad Amazon Associatesiga liituda?

Amazoni programmi üks parimaid aspekte on see, et see on avatud peaaegu kõigile, kes soovivad sidusettevõtte turundusega raha teenida, sealhulgas:

  • Blogijad
  • Tootearvustajad
  • YouTuberid
  • Podcasterid
  • Mõjutajad
  • Veebisaidi omanikud
  • Rakenduste arendajad
  • Õpilased
  • Väikeettevõtete omanikud

Põhimõtteliselt, kui teil on platvorm, mida saate kasutada liikluse Amazonile suunamiseks, saate osaleda ja teenida vahendustasusid. See teeb sellest ühe ligipääsetavama sidusprogrammi.

Edu võtmed

Sihitud ja suure kavatsusega liikluse juhtimine linkidele on sidusettevõtte turundustulemuste jaoks ülioluline. Siin on mõned tõestatud näpunäited:

  • Keskenduge konkreetsetele niššidele ja mõistke tõeliselt oma publiku vajadusi ja soove.
  • Esitage üksikasjalikke, ausaid ülevaateid ja soovitusi.
  • Võimalusel võrrelge tooteid omavahel.
  • Jagage pakkumisi, allahindlusi ja eripakkumisi.
  • Koostage kasulikke “parimate” loendeid, nagu parimad kingitused alla 50 dollari.
  • Avaldage põhjalikke õpetusi ja sisu.
  • Optimeerige lehti ja postitusi ostja märksõnade jaoks.

Mida rohkem väärtust pakute, seda rohkem klikke ja konversioone teenite nii lojaalsetelt jälgijatelt kui ka uutelt külastajatelt.

Amazoni sidusprogramm on võimaldanud veebisaitide omanikel, sisuloojatel ja turundajatel oma platvorme raha teenida juba üle 25 aasta. Miljonite abikõlblike toodete ja usaldusväärse kaubamärgiga nagu Amazon on see tänapäeval endiselt üks parimaid sidusprogramme.

Kas Amazoni sidusprogramm maksab hästi?

Amazoni sidusprogramm, tuntud ka kui Amazon Flexibilita používání virtuálního faxu Associates, võib kindlasti maksta hästi väljaandjatele, kes suudavad juhtida suurt hulka kvalifitseeritud liiklust ja luua järjepidevat müüki.

Komisjonitasude struktuur ja määrad erinevad aga oluliselt olenevalt reklaamitavatest toodetest. Mõned tootekategooriad teenivad komisjonitasusid kuni 10%, teised aga alla 1%.

Amazoni sidusettevõtteid ei peeta üldiselt kõige paremini tasuvaks sidusprogrammiks, kuigi see pole ka kõige hullem. . Paljud teised sidusprogrammid pakuvad madalamaid komisjonitasusid müügivihje kohta, kuid neid võib olla ka palju lihtsam luua. Näiteks on palju lihtsam panna kedagi krüptobörsil 0 dollari eest kontot looma (eeldusel, et see on õige sihtrühm), kui panna kedagi toodet ostma. Iga konversioon teenib vähem, kuid neid oleks lihtsam genereerida palju suuremates kogustes, mis võib tuua kaasa suurema tulu kui sidusprogrammide puhul, nagu Amazon.

Kuidas Amazoni sidusettevõtete komisjoni struktuur töötab

Amazon maksab sidusettevõtetele teatud protsendi kõigist sobilike ostude müügihinnast (ilma maksude ja saatmiskulud) pärast seda, kui kasutaja klõpsab sidusettevõtte lingil. Komisjonitasu protsendid on fikseeritud ja eelnevalt kindlaks määratud, lähtudes tootekategooriast.

Nagu näete, on vahendustasud füüsiliste toodete puhul 1-10%. Digitaalsed tooted, Kindle’i raamatud ja Prime’i registreerumised teenivad 3–15 dollarit toimingu kohta.

Üldiselt maksavad sellised kategooriad cz lists nagu luksuslik ilu, mood, ehted, kodukaubad ja mööbel kõige kõrgemaid vahendustasusid. Elektroonika, meedia ja tarbekaupade pakendatud kaubad on madalamal tasemel.

 

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *