Kuidas alustada Amazoni sidusprogrammiga 2024. aastal

Sidusturundus on sisuloojate jaoks üks populaarsemaid valikuid sisuga raha teenimiseks.

Amazoni sidusprogramm on aastate jooksul kasvanud maailma suurimaks võrgustikuks, mis pakub miljoneid tooteid B2B meililoend müüjatelt üle kogu maailma, kes kasutavad seda edukat e-kaubanduse turgu oma kaupade müümiseks.

Selles artiklis räägime teile kõike, mida peate teadma Amazoni sidusprogrammi kohta, sealhulgas selle komisjonitasusid, abikõlblikkuse nõudeid ja seda, kuidas suurendada oma sidusettevõtte sissetulekut pärast Amazoni sidusettevõtteks saamist.

Sukeldume otse sisse!

Mis on Amazoni sidusprogramm?

Amazoni sidusprogramm, tuntud ka kui Amazon Associates, võimaldab veebisaitide omanikel, mõjutajatel, ajaveebi pidajatel ja muudel sisuloojatel teenida vahendustasusid, linkides veebisaidi Amazon.com toodetele. See on tänapäeval üks suurimaid ja populaarsemaid sidusprogramme.

Amazon käivitas programmi 1996. aasta juulis, muutes selle üheks vanimaks sidusprogrammiks veebis. Programm on aastate jooksul kasvanud ja arenenud tohutuks platvormiks, mis moodustab olulise osa Amazoni e-kaubanduse tuludest.

Mis on sidusettevõtte turundus?

Siusturundus on viis Internetis raha teenimiseks, reklaamides teiste ettevõtete tooteid või teenuseid . Sidusettevõtte turundajana teenite vahendustasusid, kui keegi sooritab ostu teie kordumatu sidusettevõtte lingi kaudu.

See annab ettevõtetele võimaluse turustada oma tooteid madala hinnaga, samas kui sidusettevõtted saavad kasumit kärpida.

Kuidas sidusettevõtte turundus töötab

Sidusettevõtte turundus hõlmab kolme peamist osapoolt – kaupmeest, väljaandjat ja klienti .

Kaupmees on ettevõte või kaubamärk, mis pakub müügiks toodet või teenust. Nad loovad sidusprogrammi, et maksta vahendustasu turundajatele, kes aitavad nende tooteid müüa.

B2B meililoend

Väljaandja on sidusettevõtte turundaja, kes leiab tooted, mida nad soovivad reklaamida, ja püüab kliente oma linkide kaudu ostma panna. Selleks jagatakse linke veebisaitidel, sotsiaalmeedias, videotes, e-kirjades, uudiskirjades, ajaveebides ja mujal.

Kui klient klõpsab sidusettevõtte lingil ja sooritab soovitud toimingu (nt sooritab ostu või täidab vormi), teenib avaldaja kaupmehelt vahendustasu. Seda hüvitist väljendatakse tavaliselt protsendina müügihinnast.

 

Parimad sidusvõrgustikud

Kuigi saate taotleda otse teatud kaubamärkide või veebisaitide sidusettevõtteks (st Amazon Affiliate Program), sidusettevõtete võrgud pakuvad juurdepääsu mitmele programmile ühes kohas. Mõned populaarsemad võrgud hõlmavad järgmist:

  • CJ sidusettevõte.
  • ShareASale.
  • Rakuteni reklaam.
  • Awin.
  • ClickBank.
  • Mõju raadius.

Need platvormid võimaldavad teil võrrelda ja Vaša odredišna stranica je ključna valida tuhandete sidusettevõtete võimaluste hulgast erinevates tööstusharudes ja nišides.

Sidusettevõtte turundajate tüübid

Sõltuvalt nende suhetest tootega saab sidusreklaamija turundajad rühmitada järgmiselt.

  • Ühenduseta – need turundajad lihtsalt reklaamivad tooteid sidusettevõtete linkide kaudu raha teenimiseks, kuid pole loonud väärtuslikku ühendust ega jaganud asjakohast sisu toote sihtrühmaga.
  • Seotud – selle kategooria turundajatel on oma nišis teatud autoriteet, kuid nad ei pruugi olla toodet ise proovinud. Nad lihtsalt soovitavad seda oma mõjuvõimu ja jälgijate vaatajaskonna maksimaalseks kasutamiseks. Risk tekib siis, kui toode või teenused osutuvad halva kvaliteediga, kuna need võivad kaotada osa sellest vaevaga teenitud mainest ja usaldusväärsusest.
  • Kaasatud – see on viis, kuidas paljud edukad sidusettevõtte turundajad sageli oma tooteid reklaamivad. Nad testivad tooteid ja edastavad oma järeldused oma jälgijatele ning soovitavad ainult parimaid valikuid või annavad üksikasjalikke ülevaateid, et tarbijad teeksid nende kaupade ostmisel teadlikumaid otsuseid. Nende eesmärk on lisada tarbijale väärtust, pakkudes ausaid ja põhjalikke ülevaateid selle kohta, mida nad reklaamivad.

Peaaegu igaüks võib saada sidusettevõtte cz lists turundajaks, kui tal on mingi viis liiklust kaupmeeste saitidele suunata. Esiteks peate lojaalse vaatajaskonna loomiseks keskenduma sisu kaudu väärtuse pakkumisele.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *