Ringostati 2024 aasta juuli värskenduste kokkuvõte

Integratsiooni värskendused Utm-märgendite ülekandmine KeyCRM-i ja KeepinCRM-i Tänu ühendusele Ringostatiga luuakse nendes süsteemides pärast kõnet müügivihjed ja kontaktid, salvestatakse kõneajalugu jne. Lisateavet selle kohta saate lugeda integreerimise juhistest: KeyCRM ; Hoidke CRM-i . Ettevõtetel on aga oluline mõista, milline reklaam müüki toob. Seetõttu edastab Ringostat utm-sildid CRM-ile pärast iga kõnet. See tähendab andmeid kõne tekitanud reklaamiallika, kanali, kampaania ja märksõna kohta. Selleks peab ettevõttel olema lubatud kõnede jälgimine. Varem pidite utm-märgendite edastamiseks oma Ringostati isiklikul kontol mitu Webhooki käsitsi konfigureerima. See on mehhanism, mis “teavitab” teisi süsteeme meie platvormi sündmustest – see tähendab kõnedest.

Alates juulist toimub utm-märgendite

Ühendage lihtsalt kõnede jälgimine , integreerimine ja saate kohe kõneallikate kohta andmeid otse CRM-is. Hankige rohkem müügivihjeid ja suurendage oma müüki Suurendage Ringostatiga reklaamimise tõhusust ja kontrollige, kuidas ostke mobiiltelefoni numbri müügivihje juhid kõnesid vastu võtavad Test tasuta Kõnetüübi täpsem määratlus Zoho CRM-iga integreerimiseks Zoho CRM-iga integreerituna edastatakse kõne olek ka sellesse süsteemi. See aitab aru saada, mitu korda juht kliendile helistas ja vastupidi, kas ta sai läbi jne. Äärmiselt oluline staatus on “Vastamata kõne” – see näitab, kas töötajatel on kliente puudu. Vastamata kõne võib aga olla kas sissetulev kõne – kliendilt või väljaminev kõne – kui juht helistas ja klient ei võtnud vastu.

Seetõttu on oluline mõista, kas kõne jäi

Ostke mobiiltelefoni numbri müügivihje

Nüüd on ainult järgmiste omadustega sissetulevatel kõnedel olek “Vastamata kõne”. ebaõnnestunud; vastust pole; keelatud suund; lisanumbrit pole sisestatud; lisanumber on sisestatud valesti; hõivatud; kõnepost; Ümbersuunamisskeem ei töötanud. Võimalus will have a greater chance of receiving kopeerida ümbersuunamisskeemi harusid Eelmisel kuul sai võimalikuks häälreaktsiooni (IVR) paigutuste ja kõnejärjekordade kopeerimine. Ja alates juulist saate kopeerida ümbersuunamisskeemide üksikuid harusid. Kuid kõigepealt tuletagem meelde, millest me räägime.

Suunamisskeem on stsenaarium

Mille kohaselt jaotatakse sissetulev kõne ettevõtte töötajate ja osakondade vahel. Lisateavet selle kohta saate lugeda teadmistebaasi artiklist . Ümbersuunamisskeem võib sisaldada mitut haru. Oletame, et ümbersuunamisskeemil “Peamine” võib olla üks bqb directory haru tööaja ja üks vabaaja jaoks. Kui teil on vaja luua filiaal, mis sarnaneb olemasolevaga, siis nüüd peate selle lihtsalt kopeerima. Selleks avage Seaded – Üldsätted – Virtuaalne PBX – Edastamine , leidke soovitud haru ja klõpsake paremas nurgas olevat koopiamärki.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *