Kolmas samm: MVP loomine

See meetod avardab märkimisväärselt lihtsa otsinguviipaga saavutatava potentsiaali, muutes keerukad mitmekihilised päringud lihtsateks vastusteks ja minimaalse kasutaja pingutusega. AI ülevaade ei ole alati parim valik Kuigi tehisintellekti ülevaated kujutavad endast murrangulist edusamme otsingutehnoloogias, on nende ilmumine Google’i otsingutulemustes valikuline ja kontekstist sõltuv. Google levitab seda funktsiooni järk-järgult rohkemate kasutajate , keelte ja piirkondade jaoks, aktiveerides AI ülevaated ainult siis, kui see on kõige kasulikum. Täpsemalt, need ülevaated käivituvad siis, kui generatiivne tehisintellekt võib märkimisväärselt parandada kasutaja arusaamist keerulistest teemadest, sünteesides mitmest allikast pärinevat teavet. See strateegiline juurutamine tagab, et AI ülevaated pakuvad vajadusel olulist väärtust, säilitades samal ajal traditsioonilise otsingukogemuse lihtsamate päringute jaoks .

Videopäringute lubadus Eriti põnev edasiarendus

Videopõhise päringu kasutuselevõtt Google’i otsingus. Peagi saavad kasutajad esitada küsimusi, jäädvustades lihtsalt video, muutes otsinguprotsessi veelgi intuitiivsemaks ja inimeste loomuliku käitumisega kooskõlas olevaks . See võimalus mitte ainult ei rikasta kasutajakogemust, vaid seab ka uue standardi juurdepääsetavuse ja suhtluse jaoks digitaalsetes otsingukeskkondades. Demonstratsiooni näete allolevast videost: Allikas: Google Blog telefoninumbrite raamatukogu  AI ülevaadete mõju turundusstrateegiatele Google’i üleminek AI-põhisele otsinguliidesele on märkimisväärne muutus selles, kuidas kasutajad otsingumootoritega suhtlevad. Oleme seda juba mõnda aega jälginud SGE katsete, ülevaadete, ekspertide analüüside ja muuga. Kuid hiljutise teadaande ja selle tehnoloogia integreerimisega USA tavapärastesse otsingupraktikatesse on mõju vahetum ja käegakatsutavam kui kunagi varem.

Turundajate jaoks tähendab see areng kohanemist maastikuga

kus kasutajad ootavad oma otsingutulemuste ülaosas kohest kõikehõlmavat teavet. See muudatus nõuab keskendumist sisu loomisele, mis ei ole mitte ainult hea, vaid võtab ka lühidalt kokku põhiteabe, et see vastaks tehisintellekti ülevaadete kriteeriumidele. Seda oleme oma Google’i SGE analüüsis juba arutanud: AI vastuste leht võtab enda alla kogu esimese lehe. Ja Google’i AI ülevaadete abil on meil küljeribal suvand, mida nimetatakse (üllatavalt) veebiks. Kust leiate ( arvake ära ) tulemused “vanal viisil”, teisisõnu siniste veebilinkide loendi , nagu allolevatel piltidel: AI ülevaade ja veebinupp AI ülevaade ja veebinupp Järelikult muutub hästi järjestamine keerukamaks ja veelgi kriitilisemaks – esimesele positsioonile asumine ei pruugi olla nii kasulik kui kunagi varem, kuid see on oluline, et seda käsitletaks asjakohasena ning näidataks teadmisi ja kogemusi, et Google’i tehisintellekt võiks teid pidada vastuste allikas. Ja kuidas seda teha? GEO võib olla vastus.

telefoninumbrite raamatukogu

Generatiivse mootori optimeerimise (GEO)

Tulek tähistab pöördelist nihet SEO tavades, viies need kooskõlla tehisintellektipõhiste otsingumootorite, nagu Google’i praegune AI ülevaated ja Microsofti Bing Chat , võimalustega . GEO kohandab traditsioonilisi SEO strateegiaid tehisintellekti ajastule, optimeerides nende generatiivsete mootorite jaoks sisu. See uus lähenemine on ülioluline sisuloojatele, kes soovivad areneda üha enam tehisintellekti domineerivas c phone number otsingukeskkonnas. GEO strateegiate mõistmine ja rakendamine võib oluliselt parandada sisu nähtavust tehisintellekti juhitud otsingukeskkondades. See on eriti oluline, kuna need mootorid ei too lihtsalt teavet, vaid loovad rikkalikke integreeritud vastuseid, mis rahuldavad kasutaja päringuid otse, jättes potentsiaalselt mööda vajadusest veebisaitidele klõpsata.

Neile kes soovivad süvendada oma arusaama

kuidas oma sisustrateegiaid selle uue reaalsusega kohandada, on generatiivse mootori optimeerimise põhjalik tutvustus saadaval see artikkel . Sisustrateegia kohandamine Kuna Google lubab kasutajatel Google’il guugeldada, peavad turundajad oma sisustrateegiad ümber mõtlema. Tehisintellekti võime koondada mitmekülgseid vastuseid erinevatest allikatest nõuab, et veebisisu oleks nii teaberikas kui ka väga asjakohane. See võib sundida turundajaid arendama üksikasjalikumat ja autoriteetsemat sisu, mida Google’i AI saab hõlpsasti sünteesida, et kuvada ülevaadetes. Jah, me räägime taaskord EEAT-st ja ekspertide juhitud sisust . Kuna Google કૉલ સેન્ટર્સની શક્તિ સાથે તમારા ઘર સુધારણા વ્યવસાયને સુધારો täiustab oma otsinguvõimalusi tehisintellektiga, palutakse turundajatel oma sisustrateegiaid oluliselt kohandada. Rõhk EEAT-le (ekspertiis, autoriteetsus, usaldusväärsus ja kogemus) ja ekspertide juhitud sisu on AI kvaliteetsete allikate kriteeriumidega vastavusse viimisel olulisem kui kunagi varem. EEAT hindab sisu usaldusväärsust ja kasutajakogemust, samas kui ekspertide juhitud sisu kasutab põhjalikke ja eriteadmisi, et pakkuda üksikasjalikku ja autoriteetset ülevaadet .

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *