Rock Contenti mentaliteet tähendab

Õige mõtteviis ettevõtete jaoks, et saavutada edu sotsiaalse mõjuga meetmetes
et mõjutame haridusprogrammidega 20 000 inimest ja meil on meeskond, kus 52,8% on naised.

Lubage mul rääkida teile meie eesmärgist, tegevustest, tulemustest ja Rock Contenti õppetundidest .

On normaalne kuulda küsimust ” miks C taseme täitevnimekiri nad avaldavad sotsiaalset mõju?” ” Võime öelda, et teeme seda, sest see on õige asi ja see tekitab olulisi vestlusi.

Võttis aega, enne kui mõistsime, et oleme õigel teel. Nagu iga ettevõtmise puhul, ei sündinud me valmis; Teadsime vaid, et tahame olla paremad oma aktsionäridele, klientidele, investoritele ja ühiskonnale üldiselt.

C taseme täitevnimekiri

Esimene samm oli äratundmine, et saame kasutada oma teadmisi, kogemusi ja tööriistu kogukonna inimeste toetamiseks. Rock Content asutati 2013. aastal, järgides haridusteed, et aidata turul kasvada. Seetõttu on meil Rock University, mis on sertifitseerinud enam kui 500 000 inimest digitaalse turunduse kursustel.

2019. aastal astusime veel ühe sammu:

Struktureerisime oma mõjualgatused meie sotsiaalse haru Rock.org-iga, et saavutada praegusi tulemusi ja teid.

Ettevõttena on meie missioon jagada oma teadmisi, tooteid ja teenuseid, et edendada sotsiaalseid muutusi. Vaatlesime analüütiliselt ja saime seega aru, et muutus peab tulema ka seestpoolt väljapoole.

Meie kõigi jõupingutuste tulemus räägib enda eest: 2021. aastal mõjutas Rock Content 20 000 inimest, annetades Rocki ülikooli Virtuální fax je pečeť, která poskytuje bezpečnost stipendiume ja meie töötajate vabatahtliku tööaega. Tänapäeval on Rock Contenti meeskonnas 52,8% naised ja 49% juhtivatest kohtadest on naised. Küsimus on: mida me selle saavutamiseks tegime?

jälgige meid rock-sisu lingi lehel

Jagame oma missiooni
Kogu protsess, et saada struktureeritud ja pühendunud ettevõtteks, mis soovib paremat maailma, oli võimalik ainult siis, kui tagati, et Rock Contenti missioon oleks mõistlik kõigi meie 400 rokkari jaoks 20 riigist!

Mõnda aega oli missioon, mis suunas meid kasvama ja saama praeguseks globaalseks ettevõtteks, “pakkuda kasvuvõimalusi”. Nii saavutasime laialdase esindatuse USA-s, Kanadas, Brasiilias ja Mehhikos

Lisaks reklaamile aitas see fraas meil julgustada alaesindatud rühmade loomist meie rokimeeste ja kogukonna seas.

Täna on meil laiem missioon, mis esindab paremini meie soovi luua uskumatu sisuga kasvuvõimalusi: “Parandage turundust, avaldades samal ajal positiivset mõju maailmale . ” Nii kinnitame, et seda lähenemist saab meie kogukonnas mitmekordistada.

Ükskõik, kuhu teie ettevõte ka ei läheks, pidage meeles, et teie missioon peab olema kõigile sidusrühmadele arusaadav. Kui tahad kasvu, tuleb seda jagada. Teie missioon on teie ettevõtte tuum, eesmärk, milleks seda mäletatakse ja nõutakse.

2021. aasta sotsiaalse mõju aruanne

Sotsiaalne mõju on kohustus, mida jagavad kõik rokkarid. Oleme kooskõlas ÜRO säästva arengu eesmärkidega neljas kohustuses: kvaliteetne usb directory haridus, majanduskasv ja inimväärsed töövõimalused, sooline võrdõiguslikkus ja ebavõrdsuse vähendamine .

Oleme lubaduse 1% liikmed alates 2021. aastast ja lepinguga kohustume kiirendama sotsiaalseid muutusi, annetades 1% oma aktsiatest, toodetest, ajast ja kapitalist hariduse ja tööalase konkurentsivõime algatustele.

See on see tee, ütleb João Medeiros (18-aastane), Rock ‘nGrow ja Rock Campi (mõlemad eesmärgiga tuua haridust lähemale noortele, kellel on vähem tingimusi tööturule sisenemiseks) osaleja:

“Olen professionaalne suhtleja tänu programmidele Rock Content ja Rock.org. Kursuste stipendiumide ja programmides osalemisega sain aru, et mulle meeldib suhtlemine, minu tänane töövaldkond. Toetuse abil süvenesin valdkonda sügavamale ja täna olen sotsiaalmeedias praktikal, rakendades Rock ‘n’ Grow kursustel õpitut. Selle praktikaga parandasin oma elukvaliteeti. Kursused on uskumatud ja aitavad paljudel noortel leida võimalusi tööturul. Ettevõte paistab silma ja püüab alati oma programmides osalejaid aidata. Olen selle üle väga uhke ja soovin, et kõik, keda ma tean, saaksid sellega hakkama.

2021. aastal keskendus Rock Content nende tulemuste saavutamiseks

haridusalgatustega kahele olulisele asjale: koostööle oskuste arendamiseks ja arengut vajavate inimesteni jõudmiseks.

Toetame oma Rock ‘n’ Grow’d Rocki ülikooli stipendiumiannetustega. See on viis toetada alaesindatud inimesi, kelle pere sissetulek on alla 48 000 USD aastas. Kursused aitavad enamikul meie abisaajatel arendada oma tehnilisi oskusi turunduse, sotsiaalmeedia, müügi ja kliendiedu vallas.

Tööturgu analüüsides lõime uue Rock Campi programmi, mis põhineb endise rokkari ideel, et keskenduda oma erialast karjääri alustavate noorte pehmetele oskustele , saates neid kolme kuu jooksul iganädalaste õppetundidega.

Programm ei keskendu ronimisele, vaid noortega kaasas käimisele ja nende käitumise kogemuste kasvu võimaldamisele oma teekonna alguses. 2021. aasta juuni pilootväljaandes osaleb meil 15 õpilast. Neist 33% sai programmi ajal või pärast seda tööd (3 kuu jooksul). Kaks neist töötavad praktikantidena ettevõttes Rock Content .

Nende tulemuste võimaldamiseks tuli ühendada jõud 15 partnerorganisatsiooniga. See moodustas 1698 tundi meie töötajate vabatahtlikku tööd.

Meie tootedirektori ja 2021. aasta vabatahtlike nädalal osaleja Helena Changi jaoks tähendab vabatahtlik tegevus: „hoolitsust, teistele edasiandmist ja samade võimaluste loomise aitamist, mis sul olid või oleksid tahtnud saada”.

Tegelikult on vabatahtlik tegevus suurepärane strateegia kaasamiseks, oma kultuuri tugevdamiseks ning oma meeskonnas suhtlemis- ja juhtimisoskuste arendamiseks.

Mitmekesisus, võrdsus ja kaasamine
Rock Content korraldab ka mitmeid sise- ja välisüritusi, mis on seotud mitmekesisuse, võrdsuse ja kaasatusega (DE&I).

Loome sisepoliitikad ja austame oma käitumiskoodeksit igasuguse diskrimineerimise vastu ning viime läbi koolitusi ja kampaaniaid, mis keskenduvad meie töötajate heaolule, tervisele ja mõjuvõimu suurendamisele.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *