Kuidas panna oma sisu publikule särama?

LinkedInis on üle 830 miljoni liikme, kes mitte ainult ei otsi uut tööd, vaid otsivad oma võrgustiku loomisel tõeliselt kasulikku teavet. Seetõttu teeb LinkedIni insenerimeeskond otsingukogemuse parandamiseks muudatusi.

Otsingutulemuste parandamine näib olevat erinevate kanalite jaoks prioriteetne. Tegelikult pole möödunud nädalatki, kui 2024. aasta uuendatud telefoninumbri müügivihje kogu maailmast ma siin rääkisin sellest, kuidas Google värskendas oma algoritmi, et seada SERP-des kvaliteetset sisu esikohale.

Ja ka LinkedIn teeb selles suunas samme.

Ja nagu Google, on professionaalsel platvormil kvaliteetne sisu palju kaugemale kui postituses päringutele vastamine. Peame mõtlema, kuidas anda avalikkusele seda, mida nad tegelikult tahavad.

2024. aasta uuendatud telefoninumbri müügivihje kogu maailmast

Postituste otsing ja kasutajate seotus LinkedInis kasvas 2020. aastal 35% . Inimesed otsivad kvaliteetset sisu ja produktiivseid vestlusi.

Millised on LinkedIni muudatused? Kuidas see meid, turundusspetsialiste ja platvormil sisu loovaid brände mõjutab?

Ma sukeldun sellesse. Jätka lugemist!

jälgige meid lingitud rock-sisu lehel
Enne ja pärast LinkedInis postituste otsimist
Kuni selle nädalani algas Vaša odredišna stranica je ključna otsinguteekond LinkedInis otsinguribal, kus kombineerisite mitmeid tulemusi.

Nüüd on tulemused lihtsamad. Sisu ja artiklite tähtsuse järjekorda seadmine, võttes arvesse asjakohasuse ja mitmekesisuse aspekte . Vaatame:

Värskendus annab juba positiivseid tulemusi. LinkedIni blogipostituse kohaselt on algatus toonud kaasa kasutajate rahulolu tõusu, mis väljendub positiivsete kommentaaride 20% kasvus.

Kasutajatele parima kasutuskogemuse pakkumiseks arvestab LinkedIn järgmisi kriteeriume.

Asjakohasuse päring.
Kvaliteet.

Isikupärastamine ja kasutaja kavatsuste mõistmine.

Kihlus.
Värskus, eriti trendikate teemade puhul.
Kuidas siis nüüdsest LinkedInis osaleda?
Nagu ma alguses ütlesin, on usb directory LinkedIn palju enamat kui koht, kus tööd otsida ning brändidel ja ettevõtetel on aeg sellest lõplikult aru saada.

Inimesed püüavad luua tõelisi professionaalseid sidemeid ja olla oma turuga kursis.

Toon enda eeskujuks. Olen siin Rock Contenti sisustrateeg ja mulle meeldib kasutada professionaalset suhtluskanalit turunduse tulevaste suundumuste avastamiseks või ekspertide arvamuste lugemiseks. See on minu jaoks üks parimaid viise LinkedIni kasutamiseks.

Seega on oma brändi kohaloleku suurendamiseks sellel platvormil veelgi olulisem avaldada oma publikule asjakohast sisu.

Siin on mõned tavad, kuidas nende uute muudatustega edu saavutada.

Reageerige oma publiku vajadustele
Enne järgmise postituse kavandamist kontrollige, millest teie publik räägib ja/või mõtleb.

Lubage mul teile meelde tuletada, et selle aasta alguses muutis LinkedIn juba oma algoritmi kvaliteetse sisu prioriteediks. Seega näitab kõik, et LinkedIn keskendub oma kasutajate jaoks asjakohasemale ja kasulikumale kogemusele.

Stsenaariumi korral, kus kõik loovad sisu ja kõik tahavad, et neid nähakse, on LinkedInis usaldusväärse kaubamärgi loomisel võtmetähtsusega oma teadmiste näitamine.

Avalda oma arvamus, see on moes
Miski, mis paneb LinkedIni teistest sotsiaalvõrgustikest silma, on selle asjatundlikkus ja asjakohasus. Kui TikTokis või Instagramis saate veeta tunde kutsikavideoid vaadates, siis LinkedInis soovite teada, milline on teie ettevõtte uusim trend.

Nii et ärge kartke avaldada oma arvamust oma niši muutuste või trendide kohta. See kutsub ka teisi inimesi kommenteerima ja suurendab teie ulatust sotsiaalmeedias.

Samuti ärge unustage katsetada mitme vorminguga, kuni leiate oma profiili jaoks parima sisutüübi . Ajad, mil postitati sotsiaalmeediasse sisu, mis keskendub iseendale/oma ettevõttele, on möödas.

On aeg kõigepealt kuulata, hiljem rääkida.

Ja laske oma publikul vestlust juhtida, saage sellest osa. Olge kasulik ja asjakohane.

Nagu ma eespool ütlesin, pole LinkedIn ainus, kes eelistab kvaliteetset sisu. TikToki otsingud ja Google’i uus kasulik sisuvärskendus peegeldavad seda, kui oluline on teie vaatajaskonna päringute rahuldamine.

Järgmine kord, kui kavatsete LinkedIni postitada, ärge unustage seda asjakohaseks ja kasulikuks muuta. Teie publik (ja algoritm) tänab teid.

Ja kui soovite jätkata turunduse ja sotsiaalmeedia suundumustega kursis hoidmist, soovitan teil tellida Rock Content interaktiivse uudiskirja The Beat . Sealt leiate kõik trendid, mis on digitaalse turunduse panoraamil olulised.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *